סדר בחנות
- אלינה מירקין
- 7 בפבר׳ 2017
- זמן קריאה 2 דקות
עודכן: 25 ביולי 2018
היום נעשה סדר ב"חנות" כשיש סדר, יש עמוד שדרה להתבטא יש שקט בראש ובטחון בגוף וזה סופר נעים.

מה יש בחנות. מומלץ מאוד להציג שלושה שרותים מרכזיים: שרות קטן המאפשר להתנסות, לטעות לחוות. ממש ביס. שרות בינוני ושרות גדול למי שכבר צבר אמון ללכת איתכם.
שימו לב לא להרבות במיליון שרותים שלא ילכו לאיבוד ב"חנות" שלכם.
*עסק מהבית זו גם חנות. תנסו את זה.
מי מוזמן לחנות. תבררו עם עצמכם למי השרות שלכם יהיה הכי מיטבי, למי זה עשוי ממש להועיל. בחרו שלוש דמויות מרכזיות בדמיון מצאו להם שם, מאפייני זהות, גיל, אזור מגורים ותראו אותן לנגד עיניכם. חמודות נכון?
לי לדוגמא יש את יואב, יזם מאזור השרון, שמעריך וזקוק לשרות שלי, אני מדברת איתו בדמיוני שנים, כותבת לו ניוזלטרים ופוסטים בפייסבוק.
חוקי המשחק. אנחנו קובעים איך מתי וכמה. וגם למה. תקבעו לכם שעות עבודה מיטביות – אל תחרגו. אם קבעתם שלא עובדים בשישי, אז לא. למה להרגיז את הלב?
הדרכה. ארגנו את תהליך העבודה ותסבירו ללקוח מה הולך להיות שלב אחרי שלב. זה חשוב! נגמלים מדרמה א'.
גבולות וסטיות מהדרך. קבעו מתי מסתיים השרות. ומה קורה במקרה שרוצים עוד או לא מרוצים. תחשבו על כל התרחישים האפשריים שלא יהיו הפתעות. נגמלים מדרמה ב'.
כסף. קבעו מחיר שיושב טוב בבטן החליטו מתי משלמים לכם ואיך תעגנו את הכל בהצעת מחיר מצוינת שנעים לקרוא שיהיה ברור לכולם
כוונה. בררו עם עצמכם איזה מערכת יחסים אתם רוצים עם הלקוחות. תנסו למדוד את הרעיון של איך זה ירגיש בעוד חמש שנים כשהחנות מלאה ושוקקת. איזה קשר יהיה נעים לכם? האם אפשר לשחרר תלות, סרבול ועומס מיותרים? האם זה יכול להיות יותר קליל? בטוח ושמח? תאפשרו לעצמכם להרגיש את זה.
אמירה. מעכשיו אתם משדרים הישר לשלושת הדמויות שבחרתם. בוחרים כל פעם דמות, מדברים אליה ישירות, יוצרים דיאלוג דמיוני, ומספרים לה שהכל מוכן עבורה. לא צריך להניע שום פעולה. רק לשדר את זה נכון ומדויק ולהרפות. היא כבר תמצא את הדרך עליכם. תסמכו עליה.
Comments